Papp Zsuzsanna grafológus

Get Adobe Flash player

10x3 órás grafológiai kurzus

Kedves grafológia iránt érdeklődők! 

Grafológiai kurzusra invitállak benneteket: 2019.március17., március 24., és március 31-én, vasárnaponként 10 órától, Agárdon tartandó kurzusra várom mindazok jelentkezését, akik szeretnének kicsit alaposabban belenézni ennek a tudománynak a világába, és szeretnék alapfokon felhasználni annak emberismereti lehetőségeit saját maguk és mások megismerésére. A kurzuson grafológia, pszichológia és a drámajátékok segítségével dolgozunk majd. A kurzus végére a résztvevők képesek lesznek alapfokú íráselemzésre és jelentés-tulajdonításra, emellett a pszichotesztek és a drámajátékok során komoly lépéseket tesznek önmaguk és környezetük mélyebb megismerésére. A kurzus ára 3x 10.000.-Ft/fő. Több azonos munkahelyről érkező, vagy baráti társaság esetében kedvezmény 5000.-Ft/fő. A jelentkezési határidő 2019.február 28. telefonon, honlapon vagy a Facebookon.  A résztvevők tanúsítványt és ajándék-elemzést kapnak a kurzus végén. Szeretettel várom a jelentkezéseket!

 

 

 

 

Pályaválasztási tanácsadás

 

 

 

Kedves nyolcadikos és érettségi előtt álló diákok! 

2015.október 17-én reggel 9-től délután 4-ig pályaválasztási tanácsadást tartok. Kézírás és pszichológiai képességtesztek segítségével közösen keressük a számodra ideális iskolát. Az elemzés ára 3000.-FT/fő

A részletekről érdeklődni lehet:

Papp Zsuzsanna 0630/2274-334, 

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Regisztrálni és időpontot egyeztetni a 0620/436-2207 mobilszámon lehet. 

A programra előre megírt írásmintával érdemes jönni (10-15 soros saját kézzel írt levél megszólítással, aláírással; egy korábban készült írásnak is nagyon örülnék). A tanácsadás kb. 15 percet vesz igénybe.

Jelentkezni szeptember 15-ig lehet, és mihamarabb, mert gyorsan betelik a létszám!

Ennyit érdemes a pályaválasztásodra áldozni!!!!

 

 

 

 

Álláskeresőknek, pályaelhagyóknak és szakmaváltóknak

 

 Kedves Látogatóim! 

2015. október 18-án, vasárnap 9-től 16 óráig a székesfehérvári Köfém Művelődési Házban álláskeresőknek, pályaelhagyóknak és szakmaváltóknak pszichológiai tesztek és a munkahelyi grafológia segítségével szeretnék segíteni. 

A szolgáltatás ára 3000.-Ft.

Időpontot egyeztetni és regisztrálni a következő elérhetőségeken lehet: 

Papp Zsuzsa: 0630/2274-334, 

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Gajárszky Vera: 0620/436-2207,

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

A tanácsadás ideje kb. 15 perc. Kérek minden érdeklődőt, hogy saját kezű kézírást hozzon magával (15-20 soros spontán írást, levél formájában, eredeti papíron), hogy fel tudjam mérni képességeit, fő motivációit,és készségeit.  Szeretettel várok mindenkit! Jelentkezési határidő szeptember 15. , de minél hamarabb érdemes, mert a nagy érdeklődés miatt gyorsan betelik a létszám.