Papp Zsuzsanna grafológus

Get Adobe Flash player

Pályaválasztási-alkalmassági tanácsadás

Bármely korosztály számára probléma lehet  a pályaválasztás.14 éveseknek a 8. osztály, 18 éveseknek az érettségi utáni keresgélés, és mostanában egyre gyakrabban fordulnak hozzám a pályájukat elhagyók, a pályamódosítók, az állástalan,de szakmával rendelkező emberek.

Bárkinek lehet segíteni!Nem csak egy képességgel,adottsággal ruházott fel az élet. El sem hisszük, mi mindenhez érthetünk, amiről álmunkban sem gondoltuk, hogy érdekelhet, mert forogtunk a mókuskerékben!

Ebben tudok segíteni. Több ezer szakma van, sok-sok hivatás, és munkalehetőség. Aki ezek közül szeretne választani, mert épp bizonytalan, mert fogalma sincs, hogy az álláspiacon melyik képességére lenne leginkább szükség, mivel tudna jól keresni, forduljon hozzám.

Írásából megmutatom erősségeit, és azt is, mihez ne fogjon, mert kudarcra van ítélve.Együtt kiválasztjuk a számára leginkább megfelelő pályairányt. Csodát persze nem tudok tenni:a jelentkezőnek magának is keresnie, érdeklődnie,tennie kell boldogulása érdekében. És persze a társadalmi háttér sem életbiztosítás! de:  az, hogy valamely adottsága, képessége,rátermettsége  felől teljesen biztos, megnöveli önbizalmát, ezzel esélyeit is!