Papp Zsuzsanna grafológus

Get Adobe Flash player

Párkapcsolati tanácsadás

A vizsgálat segítséget nyújthat a párok, családtagok számára, hogy jobban tudjanak számolni azokkal az esetleges kockázatokkal, illetve kihívásokkal, amelyeket az együttélés tartogat. A mindkét féltől rendelkezésre álló kézírás alapján - a pszichológiai kutatások eredményét felhasználva - tárom fel a vizsgált személyek kapcsolati működését befolyásoló tulajdonságait, igényeit, motivációs hátterét. Ezzel, mintegy objektív képet tartva a résztvevők elé, segítséget nyújtok abban, hogy lássák kapcsolatuk jövőjét, a kapcsolat erősségeit, s a várható konfliktusterületeket, s szabadon eldönthessék: ezekkel együtt is vállalják-e az adott kapcsolatot, vagy ha az együttélés nem választáson alapul, akkor mit tehetnek a kapcsolat javítása érdekében. A vizsgálat további előnye, hogy nem igényli a vizsgált személyek személyes jelenlétét. Igény esetén a grafológiai szakvélemény elkészítése után személyes tanácsadásra, konzultációra is sor kerülhet.

Egy feltételem van: a párok tagjainak feltétlenül személyesen is ismerniük kell egymást, hiszen a fizikai kontaktus, szimpátia vagy  szenvedély tudta híján  elkészülhet a legjobb összeillőségi teszt, nem lesz sikeres a kontaktus!

A vizsgálat mellé csatolom majd a pár összeillőségi tesztjének pszichiodagramját, mely szemléletesen mutatja a pár tagjainak személyes jellemzőit az összeillőség legfőbb szempontjainak eredményeivel.