Papp Zsuzsanna grafológus

Get Adobe Flash player

"Kell ott fenn egy ország"

Nagyon érdekes felkérést kaptam: egy pusztaszabolcsi festőművésznő korán elhunyt édesapjáról akart könyvet írni, amikor megkeresett: erősítsem meg mint kívülálló, az édesapjáról írt elfogult véleményét. A könyv elkészült és meglepetésemre az elemzés is belekerült.

 

 

 

Bővebben: "Kell ott fenn egy ország"

Anziksz, avagy képeslapok üzenete 2.

Talán megbocsátják olvasóim, ha ez a cikk most nagyon személyes és bevallottan elfogult lesz.

Tanítványaimnak meg szoktam mutatni édesanyám kézírását, kérvén, becsüljék meg, hány éves személy írta. Még soha, senki nem találta el! 

Édesanyám 34-es születésű. Az ő húsvéti lapját küldöm szeretettel mindenkinek a lap szövegén túli üzenettel: így kell megöregedni!

Bővebben: Anziksz, avagy képeslapok üzenete 2.

Anziksz, avagy képeslapok üzenete

címmel bocsátom útra a honlap grafológus és érdeklődő olvasói számára azt a sorozatot, melyben a képeslapok írói és a lap üzenete közötti összefüggéseket tárom fel.

Ünnepek alkamával megszaporodtak üdvözlőkártyáim, melyek grafológus szemmel sok-sok érdekességet tártak fel az írás és a kép összefüggéseit vizsgáló szakértőnek

Egyetérthetünk abban, hogy a különleges alkalmakra, ünnepekre küldött (egyénileg választott )képeslapok és írójuk személyisége között grafológiai -pszichológiai megfeleltetésekre adódik alkalom. Eltekintve attól, hogy az üzletek kínálatából lehet, de nem kötelező választani, egy-egy anziksz jellemzi feladóját.

Bővebben: Anziksz, avagy képeslapok üzenete

Egy elsős naplójából

Kedves naplóm!

Amikor elmondtam a főnökömnek, hogy milyen iskolába fogok járni, úgy nézett rám, mint akinek ’elmentek hazulról’. Aztán amikor visszanyerte a lélekjelenlétét, ideadta az írását, hogy majd elemezzem, ha már tudok valamit. Grátisz. Hogy bebizonyítsam neki, ez tudomány! Na puff neki! 

Első gondolatom az volt, hogy egy frászt! Majd fizetni fogsz papuskám, ha már megtanultam (saját költségen), úgysem emelted a fizetésem négy éve. A második meg az, hogy miért is ne? Hadd pukkadjon, hogy milyen dolgokat írok le róla (amiket persze grafológia nélkül is tudok, hihihi…), persze közben sűrűn figyeltem a határidőnaplójában a bejegyzéseket…

Bővebben: Egy elsős naplójából