Papp Zsuzsanna grafológus

Get Adobe Flash player

Szakmai múltam

1988-ban végeztem  a Grafológiai Intézetben okleveles grafológusként, majd évekig ugyanott dolgoztam oktatóként. A tanítás mellett a Magyar Írástanulmányi Társaság Grafoklubjának vezetőségi tagjaként szerveztem grafológusbálokat; kitalálója és szervezője voltam a GrafoGárdony szakmai konferenciának. Rendszeresen publikáltam a Grafológia című szaklapban. Részt vettem és előadást tartottam a Nemzetközi Grafológiai Konferencián és a GrafoGárdony szakmai napjain. Előadásaim megjelentek a Nemzetközi Grafológiai Szemlében, cikkeket írtam a Bel Ami és  a Találkozások Magazinba.

Többször felkértek a televízióban és a rádióban is  a grafológia népszerűsítésére. A Magyar TV1 műsorában, az Optimisták Klubjában a szereplők írását elemeztem , a Fehérvár Tv , a Tótévé, a Vörösmarty Rádió és a Fehérvár Rádió sugározta a velem készült riportokat.A Blikk magazinban valóságshow-k résztvevőinek írását elemeztem.30 órás Pszicho-grafo önismereti tanfolyamot tartottam a székesfehérvári Palánta családi napköziben, de az Öreghegyi Művelődési Ház is meghívott a tavaszi egészségnapjára elemezni.

Jelenleg az egri székhelyű Országos Írásszakértő Intézet tanára vagyok. Székesfehérváron és Veszprémben tanítok, vizsgáztatok  grafológus szakértőként.

Évek óta hívnak multinacionális cégek családi napjára (Grundfos, Denso), állásbörzére. Örömmel vállaltam grafológiai elemzést a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a veszprémi Pannon Egyetem rendezvényein.Dolgoztam a kanadai bevándorlási hivatalnak, a mexikóvárosi egyetemnek és ügyészségnek, rendszeresen járok falunapokra, művelődési házakba, egészségnapokra.Legutóbb a Continental Hotel Budapest vendége voltam grafológiai előadással és ajándék Grafoklevelekkel, melyek nagyon megnyerték a résztvevők tetszését.

Pályaorientációs munkát végeztem íráselemzés alapján Veszprémben, Várpalotán, a gárdonyi és a várpalotai térség iskoláiban.Kb. kétezer 7.és 8. osztályos diáknak készítettem pályaorientációs szakvéleményt.

2014 októberétől a Kulturvonal Produkciós Iroda és a Magyar Írószövetség által rendezett irodalmi talkshow vendégeként mai magyar kortárs művészek írását elemzem élő műsorban