Publikációk


’Ilyen volt, ilyen lett’

Ki ne ismerné a reklámvilág e döbbenetesen primitív csalijának szlogenjét? Ezt a csúnya játékot az idővel, az emberrel, naivitással, hiszékenységgel, hiúsággal.

Szerencsére a grafológia az a tudomány, ahol a kronológiával nem lehet ilyen egyszerűen elbánni. A......"Kell ott fenn egy ország"

Nagyon érdekes felkérést kaptam: egy pusztaszabolcsi festőművésznő korán elhunyt édesapjáról akart könyvet írni, amikor megkeresett: erősítsem meg mint kívülálló, az édesapjáról írt elfogult véleményét. A könyv elkészült és meglepetésemre......Anziksz, avagy képeslapok üzenete

címmel bocsátom útra a honlap grafológus és érdeklődő olvasói számára azt a sorozatot, melyben a képeslapok írói és a lap üzenete közötti összefüggéseket tárom fel.

Ünnepek alkamával megszaporodtak üdvözlőkártyáim, melyek grafológus szemmel sok-sok érdekességet tártak fel az írás és a kép összefüggéseit vizsgáló szakértőnek.

Egyetérthetünk abban, hogy a különleges alkalmakra, ünnepek......Anziksz, avagy képeslapok üzenete 2.

Talán megbocsátják olvasóim, ha ez a cikk most nagyon személyes és bevallottan elfogult lesz.

Tanítványaimnak meg szoktam mutatni édesanyám kézírását, kérvén, becsüljék meg, hány éves személy írta. Még soha, senki nem találta el!  Édesanyám 34-es születésű. Az ő húsvéti lapját küldöm szeretettel mindenkinek a lap szövegén túli üzenettel: így kell megöregedni!

Édesanyám alsós tanítón......