Keresett publikáció


Útiterv firkákból

Kíváncsi arra, hogy a nyár hátralévő részében elutazzon-e? És ha igen, akkor hová, hogyan és kivel. Nos, könnyen kikövetkeztetheti a saját firkáiból.

Tegyen a telefon mellé papírt és ceruzát, vigye ezeket magával az unalmas értekezletekre is. És hagyja, hogy gondolkodás nélkül elinduljon a keze. Rajzolgasson bármit, kedvére. Majd nézze meg, mi formálódott ki a vonalakból?

Ha írásjelek (felkiáltójelek, kérdőjelek stb.) vannak firkái között, akkor Ön gondolkodó típus, és meglehetősen kíváncsi ember. Bárhol találhat felfedezni valót, bármilyen úti cél és társaság megfelelő lesz. 

Ha házakat rajzol, akkor ön szereti a harmonikus, szép környezetet. Úti célja kiválasztásánál ezt mindenképpen vegye figyelembe.

Ha állatfigurák vannak rajzai között, akkor Önnek nagyon fontos a társaság, még ha egyedül indul is útnak, hamarosan barátokra lel, hiszen kellemes légkört fog teremteni maga körül.

Ha a rajzolt állatok kölykök, akkor szívesen gondoskodik másokról, gyermekeit feltétlenül vigye magával.

Ha szíveket vagy hattyúkat rajzolt, vagy üvegeket és tartályokat, akkor a párjával utazzon el amolyan elő- vagy utónászútra.

Ha leginkább virágokat rajzolgat, akkor Ön érzékeny és álmodozó, némi nyomás is van most Önön, s szeretne kitörni. A legjobban teszi, ha más tájak virágoskertjeit is felkeresi.

Ha geometriai formák (kúpok, kockák, gömbök stb.) vagy satírozott, árnyékolt „testes” betűk jelennek meg rajzocskái között, akkor önnek a legfontosabb, hogy minden terv szerint történjen, hogy a dolgok átláthatóak, kiszámíthatóak és pontosak legyenek. Tervezze meg maga az útját, vagy egy megbízható irodát kérjen fel, és a gyerekeket hagyja otthon.

Ha rajzában pókháló jelenik meg, vagy ha felismerhetetlen, absztrakt alakzatokat rajzolt, akkor most nincs túl jó passzban, fontos kérdéseket kell tisztáznia önmagában, vonuljon el egyedül a világtól egy kis időre. 

Ha lépcsők, létrák vagy nyilak jelennek meg rajzaiban, akkor önnek az előrehaladása, a karrierje a legfontosabb, s erről az utazása során sem mondana le. Keressen olyan úti célt (nyelvtanulás, szakmai programok stb.) melyeket felhasználhat céljai eléréséhez.

Ha fegyverek (pl. pisztolyok, kardok, ágyúk) jelennek meg rajzaiban, akkor önnek szüksége van a versengésre, és arra, hogy bizonyítsa testi képességeit,ezért teljesítménytúrát vagy túlélő tábort ajánlunk.

Ha közlekedési eszközök (hajó, repülő, vagy autó stb.) vagy rácsok, korlátok jelennek meg rajzaiban, egy percig se tétovázzon, Önnek nagyon nagy szüksége van az utazásra és a szabadságra.

Sziri

Kedves utazó: 

  • Ha nincs pénze utazásra (ami nem feltétlenül firkáiból derül ki, egyszerű matematikai művelet végeredménye), maradjon otthon, és fedezze fel kertje vagy balkonja szépségeit. Az sem árt, ha aktív kikapcsolódásként gondozza is azt, kapál, gyomlál, permetez, befőz.
  • Ha nincs kivel utazzon (és anyagiakban sem bővelkedik), lépjen be egy társkereső rovatba, és keressen pénzes, utazni vágyó szingliket, gyorsan ismerkedjen meg a firkáikkal, és utána döntse el, hogy érdemes-e időt áldoznia egy műemlékeket végigrohanó sznobra, vagy egy a vízparton lustán tespedő, sétáktól és túráktól inkább kártyapartiba menekülő útitársra .Ha szerencséje van, még egy jó társra is lelhet(de erre nincs garancia).
  • Ha hasonló nemű útitársra vágyik, gondolja meg: akar-e egy szószátyár, minden idegenvezetőnél okosabb, tudálékos, üzleteket bújó kellemetlen női személyt, ha Ön nem az!  Ha Ön férfi, ne válassza azt az itthon pitiáner, műveletlen, 10 szavas nemzetközi szókinccsel bíró, a legvadabb kalandokba Önt is belerángatni kívánó, macsót játszó, külföldön önre szégyent hozó férfit. Biztosan van ennél kellemesebb barátja, ismerőse is!
  • Ha már van elég tapasztalata a magyar turistacsoportok külföldi viselkedésével kapcsolatban. akkor eszébe ne jusson buszos utazásra befizetni, mert meg fog őrülni a rohanástól, a folyamatos csámcsogástól, és útitársai primitív viselkedésének szégyellésétől. 
  • Halálra ítélheti nyári élményét, ha nem tisztázza előre, mi az Ön kívánsága, érdeklődése. Ezért a firkákon kívül feltétlenül szükség van az önnel együtt utazókkal való együttműködésre, közös gondolkodásra, érdeklődésük figyelembe vételére. Ha nincs kompromisszum, egyezzenek meg, hogy mindenki oda menjen, ahova a legjobban szeretne. Utána meg úgyis összeadódnak az élmények, és szent a családi béke!